فلزیاب نقطه زن پالسی
دستگاه فلزیاب نقطه زن پالسی به عنوان دستگاهی برای کاوش و شناسایی انواع جواهرات، فلزات ارزشمند و اشیاء قیمتی قابل استفاده است. این دستگاه با استفاده از فناوری پالسی، سیگنال های الکترومغناطیسی را تولید می کند. بعد از ارسال به زمین، سیگنال های بازتابیده شده از فلزات را دریافت کرده و تحلیل می کند.
فلزیاب نقطه زن (پالسی) سیگنال های پالسی بسیار کوتاه و با شدت بالا، به زمین ارسال می شود. این سیگنال ها با مواج کوتاه و با فرکانس بالا کار می کنند و قابلیت انتقال در فاصله های طولانی را دارند. در ادامه این به بررسی نحوه کارکرد فلزیاب نقطه زن پالسی و خرید فلزیاب خواهیم پرداخت.
عملکرد و ویژگیها
عملکرد کلی و تکنولوژی پالسهای الکترومغناطیسی
فلزیابهای پالسی به جای استفاده از فرکانسهای رادیویی رایج (مانند VLF) از پالسهای الکترومغناطیسی برای شناسایی فلزات استفاده میکنند. این پالسها به صورت متناوب به داخل زمین فرستاده میشوند فلزات زیرزمینی این پالسها را منعکس میکنند و دستگاه این سیگنالهای منعکسشده را تحلیل میکندقابلیت تشخیص فلزات مختلف و تعیین عمق و اندازه تقریبی آنها از ویژگیهای بارز این دستگاهها است.
عمق کاوش
یکی از بزرگترین مزایای فلزیابهای پالسی توانایی آنها در کاوش در عمقهای بسیار زیاد است این ویژگی مخصوصاً برای جستجوگران گنجینهها و باستانشناسان اهمیت دارد چرا که این دستگاهها قادرند فلزات بزرگ را در عمقهای چند متری شناسایی کنند.
تفکیک فلزات
برخی از مدلهای پیشرفتهتر فلزیابهای پالسی دارای قابلیت تفکیک بین فلزات مختلف هستنداین ویژگی به کاربران اجازه میدهد تا فلزات با ارزش مانند طلا و نقره را از سایر فلزات بیارزش تفکیک کنند و از حفاریهای بیمورد جلوگیری کنند.
اصول کار فلزیاب پالسی
زمانی که سیگنال پالسی به فلز برخورد می کند، یک سیگنال جدید به دستگاه باز می گردد، که حاوی اطلاعاتی از ویژگی های فلزی مانند نوع، عمق و اندازه آن است. سپس این سیگنال به وسیله مدارهای الکترونیکی در دستگاه تحلیل و پردازش می شود، تا بتوان ویژگی های فلز را شناسایی کرد. در نهایت فلزیاب بوقی با استفاده از صفحه نمایش خود اطلاعاتی را که از فلز شناسایی شده دریافت کرده است را به کاربر نمایش می دهد.
با توجه به قابلیت های فلزیاب نقطه زن پالسی از آن برای شناسایی فلزات در زمین های معدنی، جستجوی گنجینه های باستانی، پیدا کردن لوله های آب و نیز همچنین استفاده در عملیات نظامی و امنیتی نیز استفاده می شود. با درخواست روز افزون اپراتوران و کاوشگران از دستگاه فلزیاب باعث شده است، تا شرکت های سازننده فلزیاب ها به تولید انواع مختلفی از دستگاه بپردازنند.
تفاوت فلزیاب پالسی با وی ال اف
تفاوت اصلی بین فلزیاب پالسی و فلزیاب وی ال اف در روش کاری آنها است. در دستگاه نقطه زن پالسی سیگنال های الکترومغناطیسی با فرکانس بالا و شدت بالا به زمین ارسال می شوند و سپس سیگنال های بازتابیده از فلزات را دریافت کرده و تحلیل می کند. اما در فلزیاب وی ال اف سیگنال های الکترومغناطیسی با فرکانس پایینتر و شدت کمتر به زمین ارسال می شوند و سپس سیگنال های بازتابیده از فلزات را دریافت و تحلیل می کند.
با توجه به روش کاری متفاوت این دو نوع دستگاه هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. به طور کلی نقطه زن پالسی برای شناسایی فلزات در عمقهای بیشتر و در شرایطی که زمین با تداخلات الکترومغناطیسی پر باشد مناسب است. در حالی که نقطه زن وی ال اف برای شناسایی فلزات در عمقهای کمتر و در شرایط آرام و کم تداخل بهتر عمل میکند.
همچنین دستگاه نقطه زن پالسی برای شناسایی فلزات غیرفلزی نیز قابل استفاده است. توصیه ما به شما کاربران این است که برای کاوش سکه های باستانی و قیمتی از دستگاه مناسب استفاده نمائید، با خرید دستگاه نقطه زن پالسی شما می توانید به با ارزش ترین گنجینه ها دست یابید.
نتیجهگیری
فلزیابهای نقطهزن پالسی با ویژگیها و تکنولوژیهای پیشرفته، یکی از مؤثرترین ابزارها برای کشف فلزات و گنجینههای دفنشده در اعماق زمین به شمار میروند. این دستگاهها بهطور گستردهای در زمینههای مختلف از جمله باستانشناسی، معدنیابی و کشف گنجینهها به کار میروند. استفاده صحیح و مراقبتهای لازم از این دستگاهها تضمینی برای دستیابی به نتایج بهتر و حفظ عمر مفید تجهیزات خواهد بود.
!برترین فلزیاب های موجود در ایران کدامند!
برای مشاوره رایگان در مورد علائم ونشانه ها و خرید و فروش فلزیاب ها با کارشناسان شرکت در تماس باشید.
شماره تماس کارشناس آموزش فلزیاب، خرید فلزیاب و تعمیرات فلزیاب
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.